(VIDEO) IZGLEDAŠ KAO LEŠ, PLAŠIŠ NAS: Ovo je Mesi poručio saigraču, koji se borio sa rakom

Autor:

Sport

10.01.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Barselone Erik Abidal otkrio je šokantne detalje iz vremena dok se borio sa rakom jetre.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Abidal otvorio dušu

Abidalu je 2011. otkriven rak jetre zbog čega je morao da bude nekoliko puta operisan. On je u tim trenucima poslao saigračima video poruku uoči bitne utakmice. Međutim,, reakcija Lionela Mesija ga je neprijatno iznenadila.

- Bio sam jako mršav i uoči utakmice napravio sam video poruku i poslao je saigračima da bih im dao podršku. Znate li šta mi je Mesi na to rekao? Da im više ne šaljem takve stvari jer im nanose štetu, kao i da izgledam kao leš što im uliva strah. Ja to nisam tako video, hteo sam da ih ohrabrim, ali su mi rekli da me vide kao kostura i kako ih to uznemiruje - otkrio je nekadašnji fudbaler i dodao:

- To je bol koje ću se sećati celog života. Bila je nepodnošljiva, kao da te neko bode nožem. Kad mi je doktor rekao da moram na još jednu operaciju, bio sam srećan. Takvu patnju ne bih poželeo nikome.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading