Šabac pobednik 23. Memorijala "Igrajmo za 16"! (FOTO)

Autor:

Sport

20.06.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik grupe "Gradovi" ekipa Šabac pobedila je u superfinalu 23. Memorijala RTS "Igrajmo za šesnaest" tim Veterani RTS rezultatom 3:0.

Šabac pobednik 23. Memorijala "Igrajmo za 16"! (FOTO)

Foto: Gordan Jović i Nikola Ristić

Na terenu Sportskog centra Voždovac na Banjici danas je odigrana završnica ovogodišnjeg takmičenja "Igrajmo za 16" u malom fudbalu za muškarce i žene.

Najuspešnija ekipa u ženskoj konkurenciji bila je Vojna akademija koja je sa rezultatom 4:1 (1:1) bila bolja od tima Sportska RTS.

Republika

Foto: Gordan Jović i Nikola Ristić

23. Memorijal "Igrajmo za 16"

U utakmici za treće mesto u konkurenicji žena ŽFK Heroj savladali su ekipu ŽFK Jedinstvo sa 1:0. Gosti RTS-a ove godine bili su lekari i deca iz Aleksinca koji su odigrali dve revijalne utakmice sa predstavnicima RTS-a, obe odigrane nerešeno.

RTS Petlići i Deca iz Aleksinca kao i Lekari iz Aleksinca i tim RTS i Prijatelji odali su počast stradalim rudarima u Aleksincu ove godine i svim žrtvama NATO bombardovanja 1999. godine u ovom gradu. Organizatori manifestacije su Sportski savez Beograda i RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading