Šehović se vratio kući: Ja sam dete Partizana!

Autor:

Sport

15.06.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao!

Šehović se vratio kući: Ja sam dete Partizana!

Foto: FK Partizan

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Zlatan Šehović potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je klub iz Humske.

Šehović (21) ponikao je u Partizanu, za "crno-bele" je odigrao je 14 utakmica i osvojio Kup Srbije 2019. godine, a prethodne tri sezone igrao za Makabi iz Netanje.

- Ja sam dete Partizana i mnogo mi znači ovaj povratak. Od prve sekunde otkad se pojavila priča za Partizan nisam imao dilemu gde ću, koji će moj klub biti sledeći. Kada sam otišao u Izrael i tada sam rekao da želim jednom da se vratim, tako da sam zaista presrećan. U Izraelu sam dosta napredovao za ove dve i po godine i jednostavno je to bilo jedno veliko iskustvo za mene. Sazreo sam kao igrac, napredovao, posebno prošle sezone kada sam proglašen za najboljeg defanzivnog igrača lige, a sada jedva čekam da obučem crno-beli dres - rekao je Šehović.



On je sa novim trenerom Partizana Ilijom Stolicom sarađivao u kadetskoj i mladoj reprezentaciji Srbije.

- Po mom mišljenju, on je sigurno najbolji naš trener trenutno, tako da mislim da je Partizan doneo pravu odluku dovođenjem njega za šefa stručnog štaba. Mnogo sam srećan i uzbuđen što ćemo opet sarađivati. Partizan sam pratio ove dve i po godine konstantno, svaku utakmicu. Baš svaku, zato znam gde dolazim i spreman sam. Svi znamo šta sledeća sezona donosi, koliki je ulog, to je Liga šampiona za osvojeno prvo mesto, a ciljevi u Partizanu su uvek najveći, tako da i ja dolazim sa najvećim ciljevima i očekivanjima i mislim da je ekipa spremna, a i da sam ja spreman za sve što nas očekuje - istakao je novi fudbaler Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading