Pobede Perua i Danske donose najveće kvote na svetu!

Autor:

Sport

13.06.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raznovrstan fudbalski program ovog ponedeljka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantne utakmice u sklopu Lige nacija, a odsteri su i ovog puta spremili velika iznenađenja.

Pobede Perua i Danske donose najveće kvote na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Pobede Perua i Danske donose najveće kvote na svetu Nigde nećete naći kvote kao u Mozzartu!

Pred vama je najveća kvota na svetu za jednu utakmicu u okviru najmlađeg evropskog takmičenja za reprezentacije, ali i iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru. Na programu je interkontinentalni baraž na neutralnom terenu u Saudijskoj Arabiji.

AUSTRALIJA - PERU (PONEDELJAK, 20.00), DVOJKA 2,10

Dok se takmičila u Okeaniji, Australija se mučila da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo, jer iako bi bila najbolja na svom kontinentu, čekao ju je interkontinentalni baraž, u kojem je najčešće gubila. "Preselili" su se potom Australijanci u Aziju, gledali smo ih na poslednja četiri Mundijala, a danas igraju za svoj peti u nizu. Samo što će ovog puta ponovo morati u interkontinentalni baraž, pošto su bili treći u svojoj grupi u kvalifikacijama. Sada im je rival peti najbolji tim iz Južne Amerike, Peru, a za priliku da sa njim odmeri snage u Al Rijadu Australija se izborila pobedom nad Ujedinjenim Arapskim Emiratima (2:1) pre šest dana u doigravanju. Australija i Peru su se sastali pre četiri godine na svetskoj smotri u Rusiji, tada su Inke slavile sa 2:0. Sada će biti mesta samo za jedan od ova dva tima među 32 najbolja na planeti, koji će se okupiti u novembru u Kataru.

DANSKA - AUSTRIJA (PONEDELJAK, 20.45), KEC 1,90

Blistala je reprezentacija Danske na Evropskom prvenstvu prošle godine, gde je stigla do polufinala, zatim u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru (postala prva evropska selekcija koja se kvalifikovala) i na početku takmičenja ovog leta u Ligi nacija. Negde je ipak morala da stane, to se desilo u prošlom kolu pre tri dana, Hrvatska je slavila u Kopenhagenu sa 1:0. I dalje, Vikinzi su prvi u Grupi 1, jedini su sakupili šest poena, pa će danas pred svojim navijačima probati da naprave veliki korak ka osvajanju prvog mesta i plasmanu na završni turnir Lige nacija. Potrebno je da opet savladaju Austrijance, kao pre sedam dana u Beču, kada su bili bolji sa 2:1. Tada je junak bio Jens Striger Larsen, vezista Udinezea, koji je u 84. minutu golom postavio konačan rezultat. Danska i Austrija su se sastali i u pomenutim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, tokom 2021. godine su Vikinzi dva puta trijumfovali. U martu sa 4:0, potom u oktobru 1:0. Večeras jure svoju petu uzastopnu pobedu nad Austrijom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading