KRAGUJEVČANI PALE MOTORE! Domaće snage i trener Joksimović za evropski rezultat!

Autor:

Sport

13.06.2022

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevac je bio na nogama proteklih meseci, Šumarice su podrhtavale, a Radnički je u baražu ostao u Superligi.

KRAGUJEVČANI PALE MOTORE! Domaće snage i trener Joksimović za evropski rezultat!

Foto: printscreen

Grad sporta iz srca Šumadije apsolutno zaslužuje da ima fudbalski klub u domaćoj eliti, a Radnički je igrama, rezultatima i ponašanjem na terenu to zaslužio.

Nova sezona počinje za mesec dana (kreće 8. jula), a u Radničkom su prionuli i te kako na posao, želeći da narednu takmičarsku godinu dočekaju spremni i sa boljim učinkom nego u prethodnoj. Novi trener biće domaći kadar - Dejan Joksmović (47). Reč je o uspešnom i talentovanom stručnjaku, koji je uveo Radnički u Superligu, ali koji je usled nedostatka A profi licence morao da prepusti vruću klupu kolegama koje su dolazile sa strane. Sada je Joksimović pred šansom karijere da Radnički vine u vrh Superlige.

Agilna uprava predvodjena direktorom Slavkom Perovićem očekuje da pre svega domaći igrački kadar Radičkog ostvari što bolje rezultate, privuče publiku i da klub odvede u gornji deo tabele. Naravno, vrata Radničkog su otvorena za kvalitetna pojačanja sa strane i momke kojima će se poklopiti ambicije sa klupskim.

Republika

Foto: Starsport

FK Radnički Kragujevac

 

Bez ikakve dileme, prva zvezda tima je golman Ognjen Lukić (19), omladinski reprezentativac i jedan od najtalentovanijih evropskih čuvara mreže. Reč je o momku koji je suvo zlato Radničkog, oko koga se već otimaju evropski timovi, ali čiji je apsolutni vladar u ovom trenutku klub.

Naredni dani doneće nam i odgovore na pitanja sa kojim će igračkim kadrom Radnički u bitke sa Zvezdom, Partizanom, Čukaričkim, Vojvodinom... u novoj sezoni, dok Kragujevčani očekuju da pune stadion "Čika Dača" i pomognu svojim ljubimcima da budu ravnopravni sa najvećim našim ekpama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading