VAZURA NAJAVIO POJAČANJA! Grobari oduševljeni, a onda je morao da prozove i Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

13.06.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće vatre i u novoj sezoni!

VAZURA NAJAVIO POJAČANJA! Grobari oduševljeni, a onda je morao da prozove i Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura najavio je velike promene u timu tokom letnjeg prelaznog roka:

- Veliki broj igrača nije tu, mnogima ističu ugovori. Biće drugačija ekipa nego prošle sezone. Želimo da osvežimo tim i unesemo novu energiju. Vrlo brzo ćemo dovesti nove igrače, očekujte dosta pojačanja, a videćemo koga ćemo zadržati od fubalera kojima ugovori ističu krajem juna – istakao je Vazura.

Situacija oko starosedelaca će biti jasna za tri dana.

- Sportski direktor Ivica Iliev pregovara sa potencijalnim novajlijama, dovešćemo dva-tri stranca i dva-tri domaća igrača. Trner Stolica ima ideju koji igrači su u pitanju.

Biće i prodaje:

- Nećemo o tome još govoriti, ima ponuda za naše štopere. Ne žuri nam se…Finansijska situacija u klubu je dobra, to mogu da potvrde svi treneri koji su u klubu poslednjih godina. Imamo priliv, ostvarili smo dobar bonus na Sadiku, 90 odsto javnosti je želeo da ne dobijemo bonus, ali smo ga dobili. Prošle godine smo bili spremni da platimo Ngoja, sada je slobodan. Pregovaramo sa njim, igrač tog kvaliteta ima mnogo ponuda. Mi smo mu jedna od opcija, želimo ga, ali za sada nije ništa konkretno - rekao je Vazura.

- Dokazali smo da imamo bolju procenu od Zvezde kad su u pitanju stranci. Iako to u medijima po vašem pisanju to ne izgleda tako. Kao da Rikardo, Sadik, Leonardo nisu pokazali uspeh. Što se domacih igrača tice, Zvezda može da da bolju finansijsku ponudu finansijsku. Oni imaju ponuda i za rezervistu Ohija, a mi za startera Rikarda ne. Uz to oni pričaju kao da su osvojili titulu sa 20 bodova razlike. Mi kao da nismo gledali isti fudbal - rekao je Miloš Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading