(VIDEO) Stadioni spremni za SP!

Autor:

Sport

09.01.2018

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest meseci ostalo je do početka Svetskog prvenstva u fudbalu, a organizator Mundijala ponosno je saopštio da su završeni radovi na još jednom od stadiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Moskva

Uprkos svim problemima koji su se javili tokom radova, Rusi su ponosni na to što su uspeli da prevaziđu sve poteškoće i da završe radove na stadionu Urala.

Deo ljubitelja fudbala sigurno se seća da Arena kapacitetom nije ispunjavala uslove FIFA i da je stadion morao da bude proširen.

Kako su radovi zašli u poodmaklu fazu odlučeno je da problem bude rešen postavljanjem montažnih tribina koje će biti uklonjenje po završetku Mundijala.

Stadion sada može da primi 35.696 navijača, ali ostaje da prođe inspekciju FIFA kako bi zvanično bilo potvrđeno da će se na njemu igrati utakmice Svetskog prvenstva.

Ukoliko sve prođe po planu na "Jekaterinbug Areni" igraće se četiri utakmice grupne faze Svetskog prvenstva. Stadion Urala ugostiće reprezentacije Egipta, Urugvaja, Francuske, Perua, Japana, Senegala, Meksika i Švedske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading