SVI BEŽE OD HUMSKE: Niko neće u Partizan!

Autor: VLADIMIR ZOGOVIĆ

Sport

07.06.2022

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će naslediti Aleksandra Stanojevića na klupi Fudbalskog kluba Partizan? Pitanje je čiji odgovor vredi milion dolara pošto svakodnevno sa spiska potencijalnih kandidata za novog šefa struke otpada jedno po jedno ime.

SVI BEŽE OD HUMSKE: Niko neće u Partizan!

Foto: Starsport

Za sada niko neće vruć krompir iz Humske, a vremena je sve manje, budući da 13. juna, dakle za pet dana, počinju pripreme za narednu sezonu.

Zašto klub iz Humske muku muči da pronađe novog trenera? Razlog je jednostavan. Niko od velikih imena koji su nastupali za crno-bele, a zatim bili na mestu trenera ne želi da se vrati u Srbiju i matični klub. Pre svega jer imaju mnogo, mnogo veće ambicije. Licitacija je počela od Marka Nikolića, poslednjeg trenera koji je Partizanu doneo titulu.

Beše to u sezoni 2016/2017, nakon spektakularnog prevrata na tabeli Superlige i prestizanja večitog rivala Crvene zvezde u foto-finišu. Sjajni stručnjak zapravo je odbio i mnogo izdašnije ponude, pre svih one iz Rusije, pošto želi da se oproba na evrosceni, a poznato je da su tamošnji klubovi izbačeni iz UEFA takmičenja zbog vojne operacije u Ukrajini.

Republika

Foto: Starsport

I dalje mu se traži naslednik... Aleksandar Stanojević

Veljko Paunović, nakon uspešne epizode u engleskom Čempionšipu, za bivši klub je praktično nedosanjani san, a Vladimir Ivić planira da nastavi karijeru u Izraelu. Šuškalo se i da bi kormilo "parnog valjka" mogao da preuze Aleksandar Vuković, heroj poljske Legije i osvedočeni navijač crno-belih, ali je Banjalučanin to dematovao. Opcija je bio i slovenački trener Darko Milanič, međutim, ni od tog posla neće biti ništa.

Poslednji u nizu trenera koji bi nesumljivo zadovoljio apetite uprave i navijača Partizana jeste Savo Milošević. Legendarni napadač naše reprezentacije odskora se pominje kao potencijalni kandidat za trenera, ali kako dani odmiču, takve glasine lagano su utihnule.

Jedini koji se otvoreno ponudio za užareno mesto na klupi crno-belih bio je čuveni Italijan Marko Simone. Ipak, uprava je poslala jasan signal da je prioritet domaći trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
pero

07.06.2022 19:38

Savu bolje ide pesma nego trenerski posao,neka samo nastavi da peva!

Dajte Istinu

11.06.2022 12:16

Svi beze od ove ,,uprave" Nase ZLO !