NAJTEŽE PITANJE ZA PROSINEČKOG: Ko je bolji Piksi ili Safet Sušić?

Autor:

Sport

08.01.2018

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH Robert Prosinečki dobro se zamislio pre nego što je odgovorio na pitanje - Ko je bolji, Dragan Stojković Piksi i Safet Pape Sušić?

RepublikaFoto: N1TV Printscreen
Robert Prosinečki

Prosinečki se prethodnih dana ne skida sa naslovnica novina i portala u BiH. Njegovo postavljanje za selektora "zmajeva" podiglo je veliku prašinu u komšiluku.

Brojni su intervjui koje je Prosinečki dao prethodnih dana, a jedno od najzanimljivijih pitanja, bar javnosti u Srbiji odnosilo se i na jednog od naših najboljih fudbalera - Dragana Stojkovića Piksija.

Ko je bio bolji fudbaler, Dragan Stojković Piksi ili Safet Sušić Pape?

- Uh. Teško pitanje, jako je teško odgovoriti na to. Sa Papeom sam igrao u vreme kada je on već bio u ozbiljnim igračkim godinama, dok sam sa Piksijem igrao tri godine u Zvezdi, ali i posle u reprezentaciji Jugoslavije. Pape je bio vanzemaljac, čudo, Piksi sa druge strane isto tako. Ma obojica su bili čudo od igrača, nema šta - rekao je Prosinečki u intervjuu za "Sport1.ba".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading