ŠOK U HUMSKOJ: Stanojević podneo ostavku!

Autor:

Sport

26.05.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan u novu sezonu ulazi sa novim trenerom.

ŠOK U HUMSKOJ: Stanojević podneo ostavku!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević odlučio je da podnese ostavku posle poraza u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde.

On će tako posle skoro dve godine napustiti klupu crno-belih, ali za razliku od prošlog puta bez ijednog osvojenog trofeja.

Stanojević je svoju odluku saopštio igračima odmah po završetku meča na Marakani, a na ostavku se odlučio iz moralnih razloga.

Republika

Foto: FK Partizan

Aleksandar Stanojević

- Ja sam rekao ljudima da ako ne uzmemo titulu neću biti trener sledeće sezone. Oni su to znali. Titula je bila prioritet, nismo je uzeli, ne bih dalje komentarisao. Obavestio sam igrače u svlačionici da više nisam trener Partizana. Neću ih videti ni sutra, ni više...

Partizan je iza sebe imao skoro savršenu sezonu, u Evropi se stiglo do osmine finala Lige konferencija, dok je u Superligi Srbije klub iz Humske tokom većeg dela prvenstva bio na čelu tabele.

Ipak, u završnici sezone crno-beli su ostali bez oba trofeja, što je za Stanojevića neprihvatljivo, zbog čega je napustio klupu voljenog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading