ISPLIVALO PRED FINALE KUPA: Zvezda ili Partizan? Trofej OSTAJE na "Marakani"?

Autor:

Sport

24.05.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se slažete?

ISPLIVALO PRED FINALE KUPA: Zvezda ili Partizan? Trofej OSTAJE na "Marakani"?

Foto: Starsport

Duel Zdjelara i Pavkova na Večitom derbiju

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18 časova ugostiće Partizan na stadionu "Rajko Mitić", a kladionice "favorizuju" branioca pehara. Naime, kvota da će crveno-beli po drugi put ove sezone nadigrati Večitog rivala kreće se od 2,20 do 2,30, dok trijumf "Parnog valjka" plaća između 3,50 i čak 4.

Takođe, bukmejkeri očekuju manji broj golova, odnosno tvrdu utakmicu na našem najvećem stadionu. Kvota na "0-2" iznosi 1,60, dok je na "3+" 2,30.

Republika

Foto: Starsport

Deki ili Stanoje? Zvezda bliža odbrani nego Partizan osvajanju trofeja

Klub iz Ljutice Bogdana u meč ulazi "osokoljen" odbranom titule u Superligi Srbije, a videćemo da li će uspeti da stigne do nove duple krune. Ovakve predikcije kladionica posledica su i tradicije, budući da Partizan nije uspeo da pobedi Zvezdu na šest poslednjih utakmica, od povratka Aleksandra Stanojevića na klupu vicešampiona Srbije.

Najvećoj svetkovini srpskog fudbala premijerno će prisustvovati i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, s obzirom da nije gledao Večiti derbi uživo od kada je preuzeo kormilo "Orlova".

Ovo će biti drugi vezani susret Večitih u završnici našeg najmasovnijeg takmičenja, a naš najtrofejniji tim je prošle sezone slavio boljim izvođenjem penala, nakon što je nakon 120 minuta igre na semaforu stajalo 0:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading