Imamo transfer godine: BOLT NA PROBI U DORTMUNDU!

Autor:

Sport

08.01.2018

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuspešniji atletičar svih vremena, sprinter sa Jamajke Jusein Bolt mogao bi da pređe u profesionalne fudbalere nakon što je okončao atletičarsku karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bolt je oduvek bio vatreni fudbalski fan

Bolt se oprostio od trkališta na Svetskom atletskom prvenstvu u Londonu prošle godine, kada zbog povrede nije mogao da dovrši takmičenje. Sada se Jamajkanac potpuno okrenuo drugoj velikoj ljubavi - fudbalu.

- Povreda je iza mene i potpuno sam spreman. U martu idem na probu u Dortmund, nakon čega ćemo videti šta će biti sa mojom karijerom. Ako kažu da sam dobar i da mi treba samo malo treninga, nastaviću da se bavim fudbalom - rekao je Bolt, dodavši:

- Malo sam nervozan, jer je ovo malo drugačije od atletike. Moram da se priviknem na neke stvari, ali ne sumnjam da će nakon nekoliko utakmica sve biti kako treba.

Popularni Jusa, kako ga zovu ovdašnji ljubitelji sporta, veliki je fan Mančester junajteda, a privatno se druži i sa igračem ovog kluba Polom Pogbom.

- Najveći san mi je Mančester junajted. Ako mi u Dortmundu kažu da sam dobar, treniraću jako. Puno gledam fudbal i razumem ga. S treningom mogu biti jako dobar. Puno pričam sa Pogbom, imam dosta pitanja za njega. Ne želim biti prosečan, osvajanje Lige šampiona bilo bi u rangu sa onim što sam postigao u atletici - rekao je Bolt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading