ISTINA O ODNOSU BORJAN-STANKOVIĆ! Golman Zvezde progovorio o svemu nakon osvojene titule!

Autor:

Sport

23.05.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da crveno-beli treba da budu ponosni posle osvojene pete uzastopne titule šampiona Srbije.

ISTINA O ODNOSU BORJAN-STANKOVIĆ! Golman Zvezde progovorio o svemu nakon osvojene titule!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde odbranili su danas titulu prvaka Srbije, pošto su na svom terenu pobedili Voždovac sa 3:1, u utakmici poslednjeg, 37. kola Super lige Srbije.

Crveno-belima je u poslednjem kolu bio dovoljan bod da osiguraju petu uzastopnu, a 33. titulu u istoriji kluba, ali su je izabranici Dejana Stankovića potvrdili 32. pobedom u šampionatu.

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Milan Borjan

 

Zvezda je sezonu završila sa 100 osvojenih bodova, odnosno sa dva više od drugoplasiranog Partizana:

- Od početka sezone smo verovali da ćemo da osvojimo titulu i u tome smo uspeli. Imali smo zaostatak od pet bodova, ali smo verovali na polusezoni, uspeli da preokrenemo i osvojimo 33. titulu i petu u nizu. Čestitao bih saigračima, stručnom štabu, navijačima, upravi i čitavoj zvezdaškoj javnosti koja treba da bude ponosna. 

- Mnogo utakmica unazad pričamo o tome da šutnem penal i dam gol. Postigao sam gol protiv Kopenhagena, ali u ligi nisam. Hteo sam da ispunim neke stvari koje mi nisu uspele u dosadašnjem delu karijere- rekao je Borjan.

- Nisam imao tremu i hvala treneru Stankoviću što mi je dozvolio da šutnem penal, da postignem prvi gol, hvala i saigračima, proslavili smo svi zajedno. Znaju kroz šta smo prošli- dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading