ZAKUVALO SE! Bivši AS Zvezde pojačava NAJLJUĆEG rivala? Kraj SAGE!

Autor:

Sport

19.05.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno.

ZAKUVALO SE! Bivši AS Zvezde pojačava NAJLJUĆEG rivala? Kraj SAGE!

Foto: Starsport

Ognjen Mudrinski sa saigračima iz Crvene zvezde

Ognjen Mudrinski, bivši napadač Crvene zvezde, "zapalio" je Sloveniju najavom da bi mogao da pređe iz Maribora u Olimpiju! Ovi vest su preneli tamošnji mediji, ali je ubrzo stigao demanti od strane sportskog direktora ljubičastih Marka Šulera, koji je naveo da je od Srbina dobio "garancije" da neće pojačati redove Ljubljančana.

- Pričao sam sa igračem i uverovao me kako od toga nema ništa. Da nema šanse da se to dogodi. On je glavom u Mariboru, zna šta želi i ima jasnu sliku o svemu. Priznao je da je Olimpija probala da mu priđe preko posrednika, ali da on sa njima nije razgovarao. I tvrdi da ne postoji mogućnost da pređe u Ljubljanu - poručio je Šuler, a zatim je dodao:

Samo pokušavaju da unesu nemir u našu svlačionicu, u naš klub. Znam odakle je cela priča potekla, ima potpuno besmislen izvor.

Na kraju, funkcioner Maribora je još jednom podvukao da veruje Mudrinskom.

Verujem Ognjenu. Imamo korektan odnos. On zna veoma dobro šta smo uradili za njega. I zna šta još želimo da uradimo. Rekao mi je da nije glup da padne na takve stvari i ja mu verujem - zaključio je Marko Šuler.

Podsetimo da je 31-godišnji Mudrinski trenutno prvi strelac prvenstva Slovenije sa 16 postignutih golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading