DELIJE U ŠOKU! Putinov TELOHRANITELJ bahato umešao prste, BEZOBRAZLUK!

Autor:

Sport

14.05.2022

11:13

Svašta je poručio upravi kluba!

DELIJE U ŠOKU! Putinov TELOHRANITELJ bahato umešao prste, BEZOBRAZLUK!

Starsport

Ruski premijerligaš Arsenal iz Tule, na čijoj klupi sedi Miodrag Grof Božović, bivši trener Crvene zvezde, nalazi se veoma blizu ispadanja iz tamošnjeg šampionata.

Nekadašnji šef obezbeđenja predsednika Rusije Vladimira Putina i sdašnji guverner Tule, Aleksej Djumin, jabno je kritikovao Božovića, uputivši poruku čelnicima tog kluba. Odgovor je vrlo brzo stigao!

Starsport

Miodrag Grof Božović

- Bio je to dug, detaljan i konstruktivan razgovor, tokom kojeg smo čuli poštene kritike i određene tvrdnje. Apsolutno je logično da dođe do sastanka, s obzirom na to u kojoj smo situaciji. U isto vreme, dobili smo garancije da, bez obzira na ishod prvenstvene borbe, klub neće izgubiti podršku guvernera sledeće sezone. Sada sav trud mora da bude usmeren na ostvarivanje maksimalnog rezultata u preostalim prvenstvenim mečevima. Moramo da uradimo sve što možemo da ostavimo tim u Premijer ligi. Zahvalni smo na sastanku u ovom teškom momentu, uvek smo spremni da tražimo pomoć od svih koji brinu za Arsenal- rekao je predsednik Arsenala Guram Adžojev.

 

Komentari (1)

Loading
Boxy

14.05.2022 15:48

Mentoli, kakve veze imaju Delije sa ovom vešću🤔🤔🤔🤔🤔