DA LI GVARDIOLA OSTAJE U SITIJU? Pep otklonio dilemu!

Autor:

Sport

13.05.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratko i jasno!

DA LI GVARDIOLA OSTAJE U SITIJU? Pep otklonio dilemu!

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola

Naime, Gvardiola je rekao da još nije vreme za razgovor sa upravom o novom ugovoru i odbacio je spekulacije da će na njegovu budućnost u tom fudbalskom klubu uticati rezultati iz Lige šampiona.

- Ako produžim ugovor, to će biti na kraju sledeće sezone. Pre toga, to se neće dogoditi. Prošlo je mnogo godina i moram da vidim kako smo ekipa i mi, kako smo svi zajedno. Znajući to, ostao bih još 10 godina, ali ima vremena za to, apsolutno. Sada nije vreme, posebno ove sezone ili tokom sledeće sezone - rekao je Gvardiola, a preneo je Skaj.

Katalonac je potom upitan da li bi osvajanje Lige šampiona odredilo njegovu budućnost u Sitiju, a odgovor je mnoge iznenadio. 

- Apsolutno ne. Takmičimo se izuzetno dobro u Ligi šampiona. U moje vreme u Barseloni smo osvojili Ligu šampiona sa sedmoricom igrača koji su došli iz fudbalske akademije. Ništa nije promenilo moj život. Bio sam srećan. Da, razočaran sam, želeli smo da igramo u finalu, ali to neće promeniti moju budućnost ili sadašnjost. Razlog zbog kojeg smo došli u Englesku, već je ispunjen. Želeli smo to da uradimo i uradili smo.

Napomenimo i to da dva kola pre kraja takmičenja u Premijer ligi Mančester siti je prvi na tabeli sa 89 bodova, tri više od drugoplasiranog Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading