Miodrag Belodedić posetio Marakanu!

Autor:

Sport

12.05.2022

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi emisije “Tema dana” imaćete priliku da vidite kako je izgledala poseta legendarnog fudbalera Crvene zvezde Miodraga Belodedića stadionu “Rajko Mitić”.

Miodrag Belodedić posetio Marakanu!

Foto: Starsport

Miodrag Belodedić

Fudbaleri Crvene zvezde su najveći uspeh u istoriji kluba ostvarili 1991. godine kada su se popeli na krov Evrope i sveta. Član šampionske generacije je bio i legendarni igrač Miodrag Belodedić koji je bio jedan od aktera najvećih uspeha. Crvena zvezda je danas imao priliku da ugosti Belodedića koji se sa velikim emocijama prisetio čuvene 1991. godine, ali i celokupnog perioda koji je proveo u Crvenoj zvezdi. Kamera Zvezdine televizije je ispratila dolazak bivšeg igrača kluba koji je svojim izdanjima osvojio srca svih zvezdaša. U razgovoru za Zvezda TV Miodrag Belodedić je istakao da je neizmerno srećan što se ponovo nalazi na mestu za koje ga vežu lepe uspomene, a šta je još Zvezdina legenda istakla možete pogledati u novom izdanju emisije “Tema dana” - saopšteno je na sajtu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading