(VIDEO) Benevento se probudio, Imobile fantastičan

Autor: Ilija Vuksanović

Sport

06.01.2018

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 20. kola Serije A videli smo nekoliko veoma zanimljivih utakmica. Benevento se probudio iz sna i vezao je drugu pobedu, Imobile je demolirao SPAL sa četiri gola, Torino se posle smene Mihajlovića vratio na pobednički kolosek...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ćiro Imobile je odigrao fenomenalnu utakmicu

Šok terapija je probudila "Bikove". Torino je na svom terenu savladao Bolonju sa 3-0. Golove za domaćina postigli su De Silvestri, Nijang i Falke.

Milan je na svom terenu slavio protiv Krotonea minimalnim rezultatom, 1-0. Strelac za "rosonere" bio je kapiten tima Leo Bonući u 54. minutu.

Benevento se konačno probudio i zabeležio je drugu uzastopnu pobedu. Ovoga puta na svom terenu su posle preokreta savladali Sampdoriju. Strelci za "veštice" bili su Coda u 69. i 81 . minutu i Brinjola u 93. minutu, za goste golove su postigli Kaprari u 45. minutu i Kovnacki 95. minutu.

Đenova je slavila proti Sasuoloa na domaćem terenu golom Galabinova u 80. minutu. Veoma važna pobeda za tim iz najveće luke Italije.

Napoli je bio siguran u duelu sa Veronom. Napolitanci su tako zadržali prvo mesto, a strelci su bili Kulibali i Kaljehon.

Spal i Lacio su nam priredili utakmicu sa pregršt golova. Rimljani su slavili sa 2-5, a istakao se Imobile koji je postigao čak četiri gol. Pored njega Luis Alberto je postigao prelep gol za Lacio, a za domaćina dva puta je bio strelac Atenući. Sergej Milinković Savić odigrao je 60 minuta za Rimljane.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading