Sporting doveo dvojicu vezista, PETROVIĆ VIŠE NEMA ŠTA DA TRAŽI!

Autor:

Sport

06.01.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sporting iz Lisabona zvanično je predstavio dva nova pojačanja i to na poziciji na kojoj igra i naš Radosav Petrović. Sada je potpuno jasno da "Lavovi" više nemaju u planovima srpskog fudbalera u narednom periodu.

RepublikaFoto: youtube.com/AM Video7s
Petrović ni na nebu, ni na zemlji

Petrović je već neko vreme proveo na pozajmicama, ali je ograničavajuća okolnost ta što nekadašnji reprezentativac ima vrlo jak ugovor, što je velika smetnja za sve klubove koji bi da ga odvedu.

Pominjalo se da bi Raća mogao da se vrati u Partizan, ali na pozajmicu ove zime. To još uvek nije sigurno, a i sam sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je izjavio da su šanse male da se Petrović nađe u Humskoj ove zime.

Prvi fubdaler koji je stigao danas u Sporting jeste Josip Mišić, vezista Rijeke koji je bio jedan od ključnih fudbalera ovog tima prošle sezone kada su osvojili titulu.

Drugi fudbaler koji je danas stigao u Sporting i to za sedam miliona evra jeste Vendel, dosadašnji fudbaler Fluminensea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading