JOŠ JEDAN POVRATNIK U HUMSKOJ: Novo-staro lice na treningu Partizana!

Autor:

Sport

11.05.2022

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar deo karijere je proveo među crno-belima.

JOŠ JEDAN POVRATNIK U HUMSKOJ: Novo-staro lice na treningu Partizana!

Foto: Starsport

Otkad se u spetmebru 2020. godine na klupu Partizana vratio Aleksandar Stanojević, crno-beli su promenili transfer politiku i maltene svakog mogućeg bivšeg igrača su ponovo doveli u klub.

Tako su redom crno-belu opremu ponovo zaduživali Aleksandar Miljković, Miloš Jojić, Ivan Obradović, Svetozar Marković, Marko Živković, Danilo Pantić, Rikardo Gomeš, Milan Lukač, Nemanja Miletić, Ljubomir Fejsa i Marko Jevtović.

Republika

Foto: Starsport

Imenjaci Miljković i Stanojević

Međutim, čini se da popularni Stanoje ne želi da se zaustavi na 11 povratnika, već hoće da pored dovoljno njih za postavu počne i po klupi da ih ređa.

Kako prenosi "Sportski žurnal", bivši golman vicešampiona Srbije Filip Kljajić je već tri i po meseca bez kluba, otkad se rastao sa japanskom Omijom, pa u Zemunelu trenira sa prvim timom Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Filip Kljajić protiv Voždovca

Crno-beli trenutno imaju tri izuzetna golmana (Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović i Milan Lukač), ali s obzirom na Stanojevićeve afinitete prema povratnicima, uopšte ne bi bilo iznenađenje da im se pridruži 31-godišnji Kljajić.

Kljajić je u prethodnom mandatu branio gol Partizana na 66 utakmica, od čega je tačno na pola sačuvao mrežu, dok je na preostalih 33 savladan u 50 navrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sergio

11.05.2022 07:46

Dovedite vi Ljajića i Jovetića, šta će am Kljajić