ŠOKANTAN RAZVOJ SITUACIJE: Poketino na pragu novog kluba!

Autor:

Sport

10.05.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nadao nije.

ŠOKANTAN RAZVOJ SITUACIJE: Poketino na pragu novog kluba!

Foto: Tanjug/AP

Maurisio Poketino je konačno uspeo da osvoji svoju prvu šampionsku titulu u karijeri na klupi PSŽ-a, ali je skupoceni francuski klub potpuno razočarao u osmini finala Lige šampiona.

Odmah posle eliminacije od Real Madrida povela se priča o smeni Argentinca na kraju sezone.

Rastanak Poketina i Parižana na kraju sezone je izvestan, a kako prenosi Ekip bivši trener Totenhema bi mogao da iznenadi sve izborom svog novog kluba.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Atletik Bilbaa

Naime, on je već stupio u kontakt sa čelnicima Atletik Bilbaa, pa bi uskoro mogao da se vrati u Španiju, gde je i započeo trenersku karijeru na klupi Espanjola.

Baskijce trenutno predvodi Marselinjo, kome ističe ugovor na kraju sezone i po svemu sudeći sa njim saradnja neće biti produžena.

Bilbao se na tri kola pre kraja nalazi na tri boda od mesta koje vodi u Evropu. Ukoliko klub sa San Mamesa izbori plasman u neko od evropskih takmičenja, Poketino bi vrlo lako mogao da postane novi trener Atletika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading