HOROR NA VELODROMU: Marsej TUGUJE zbog Dimitrija Pajea! (FOTO)

Autor:

Sport

08.05.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz se oglasio srceparajućom porukom, Olimpik će morati dalje bez njega!

HOROR NA VELODROMU: Marsej TUGUJE zbog Dimitrija Pajea! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter

As Marseja Dimitri Paje

Fudbaleri Marseja moraće da pokušaju da obezbede direktan plasman u Ligu šampiona bez svog najboljeg igrača Dimitrija Pajea.

Bivši as Vest Hema, miljenik "Velodroma", potvrdio je crne slutnje da je za njega sezona gotova, a navijačima i saigračima poslao je emotivnu poruku putem Tvitera.

Prijatelji, sprečen sam da radim ono što najviše volim na svetu, igram fudbal. Danas smo uradili konačni test i rezultati su potvrdili da neću moći da igram do kraja sezone. Razočarenje i bol su veliki, ali sam okružen dobrim ljudima koji mu daju snagu da se radujem povratku - napisao je Paje, a potom je dodao šta mu je najteže palo:

 

 

Naravno da ću biti uz tim u poslednje tri utakmice, znamo da je važno da ostvarimo cilj. Želim da se zahvalim navijačima na velikoj podršci tokom cele sezone. Dodirnulo mi je srce, shvatio sam kolika je sreća igrati za ovaj klub - dodao je bivši reprezentativac "Trikolora".

Podsećanja radi, "OM" deli drugo mesto na tabeli Lige 1 sa Monakom (po 65 bodova), a od 17 časova i pet minuta gostuje Lorijanu, pa će imati priliku da se odlepi na "plus tri" u odnosu na klub iz Kneževine, dva kola pre kraja šampionata.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading