SUPERLIGA ĆELAVACA! Stresan je posao SRPSKIH TRENERA...

Autor: M.Z.

Sport

03.05.2022

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stresan je posao srpskih trenera! Superliga Srbije ulazi u sam finiš, u toku su odlučujuće borbe za titulu i opstanak, a ono po čemu se naša liga izdvaja u odnosu na ostale jeste i izgled pojedinih trenera koji sede na klupama tih timova. Primetno je da je na klupama sve više ćelavaca, koji su to postali ili zbog imidža ili usled stresa, s kojim se svakodnevno nose.

SUPERLIGA  ĆELAVACA! Stresan je posao SRPSKIH TRENERA...

Foto: Starsport

Žarko Lazetić i Dejan Stanković

Svakako najpoznatiji primer je Dejan Stanković, koji ne krije da je stres taj koji je doprineo njegovom trenutnom izgledu.

- Mediji, uprava, navijači, ostali klubovi, sa svih strana je ogroman pritisak, što se da videti i po mojoj kosi. Ostavio sam cigare jer sam usled ogromnog pritiska počeo mnogo da pušim i morao sam da presečem. Trener Zvezde je trener i igračima i upravi i stučnom štabu i navijačima i novinarima. Sa svake strane moram da prihvatim pritisak i odgovornost na sebe - rekao je Stanković u jednom intervjuu.

Republika

Foto: Starsport

 

Pored Dekija, sa manjkom kose suočavaju se još četiri trenera u Superligi. Žarko Lazetić, trener TSC, stekao je nadimak Srpski Gvardiola malo zbog frizure, a malo i zbog načina odevanja (rolkica, tesan džins, bele patike).

Republika

Foto: Starsport

 

Aleksandar Linta iz Voždovca takođe nema kosu, ali ima veliku bradu, po kojoj je postao prepoznatljiv ljubiteljima Superlige.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Dušan Đorđević iz Radnika godinama neguje svoju ćelu, koju je nosio i na klupi Čukaričkog.

Republika

Foto: Starsport

 

Kao i iskusni Slavko Petrović, koji je nedavno preuzeo Spartak iz Subotice, a čiji smo upečatljiv izgled zapamtili dok je trenirao Borac iz Čačka.

Republika

Foto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading