ALARM NA SAN SIRU: Milan OTPISAO Ibrahimovića i okrenuo se DRUGOM napadaču!

Autor:

Sport

03.05.2022

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarna vest u "gradu mode"!

ALARM NA SAN SIRU: Milan OTPISAO Ibrahimovića i okrenuo se DRUGOM napadaču!

Foto: Starsport

Zlatan Ibrahimović na "Marakani"

Uprava Milana odredila je glavni prioritet uoči letnjeg prelaznog roka, a on se ne tiče švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića. Umesto produžetka saradnje sa Ibrom, Rosoneri su se okrenuli pregovorima sa Rafaelom Leaom oko obnove saradnje, koja je validna do juna 2024. godine.

Velikana sa "San Sira" brine činjenica da je za bivšeg asa Sportinga iz Lisabona ozbiljno zagrizao PSŽ koji je spreman da plati obeštećenje od čak 70 miliona evra. Lider Serije A nipošto ne želi da proda jednog od svojih najboljih igrača, a navodno će Leaovom menadžeru Mendešu biti ponuđen novi ugovor koji bi bio duži za dve godine od postojećeg, uz platu od 4,5 miliona evropskih novčanica.

 

 

Inače, 22-godišnji Portugalac dao je izuzetan doprinos četi Stefana Piolija u borbi za Skudeto sa deset prvenstvenih golova, uz pet asistencija, na 31 meču tekuće sezone. Ibra je prošlost, Leao je budućnost Milana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading