POTRES U HUMSKOJ: Golgeter će igrati u Primeri - Partizanu 3.000.000 evra!

Autor:

Sport

03.05.2022

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna vest za crno-bele!

POTRES U HUMSKOJ: Golgeter će igrati u Primeri - Partizanu 3.000.000 evra!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana Bibras Natho i Rikardo Gomeš

Umar Sadik, bivši centarfor Partizana, nalazi se pred izazovom karijere. Porazom Valjadolida od drugog tima Sodijedada (1:2) u ponedeljak uveče, Almerija je došla na korak od promocije u Primeru, pošto ima četiri boda više od ljubičastih, četiri kola pre kraja španske druge lige.

Lider Segunde je Eibar sa 74 boda, dok su crveno-beli na krilima Nigerijca (16 prvenstvenih golova) drugoplasirani sa poenom manje. Prva dva mesta na tabeli Segunde donose direktan plasman u elitni rang španskog fudbala, dok će se naredne četiri ekipe za vizu boriti kroz plej-of.

Republika

Foto: Starsport

Umar Sadik pred vratima Primere

Izvestan podvig Sadikove Almerije Partizanu donosi čak tri miliona evra, što će čelnicima kluba iz Humske "leći kao kec na desetku". Viceprvak Srbije se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, zbog "slučaja Lugano" zabranjeno mu je licenciranje pojačanja u naredna tri prelazna roka, a svetlo na kraju tunela sija sa Pirineja.

Podsetimo, crno-beli su nigerijskog napadača doveli iz Rome, a on se pre nešto više od godinu i po dana otisnuo put Španije, a golovima je izborio i status nigerijskog reprezentativca.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading