GDE JE NESTAO GERET BEJL? Misterija OBAVILA Realovu 35. titulu!

Autor:

Sport

01.05.2022

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive scene u Madridu.

GDE JE NESTAO GERET BEJL? Misterija OBAVILA Realovu 35. titulu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida po 35. put postali su šampioni Španije nakon što su u okviru 34. kola savladali Espanjol sa 3:0 na Santijago Bernabeu.

Po završetku utakmice bila je upriličena proslava titule, na kojoj nije bilo Gereta Bejla, koji će za dva meseca napustiti redove španskog velikana.

Mnogi su pretpostavili da se velški majstor fudbala namerno nije pojavio na proslavi šampionske titule, kako bi terao inat Madriđanima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Real je ubedljivo savladalo Espanjol i tako overio status najboljeg tima Španije

Ipak, izvori bliski klubu sa stadiona Santijago Bernabe ovo su demantovali. Naime, Bejl je imao problema sa leđima, zbog čega ga nije bilo ni na stadionu, a potom ni na centralnom madridskom gradskom trgu.

Real Madrid u sredu igra revanš meč polufinala Lige šampiona protiv Mančester sitija, a u prvom duelu na stadionu Etihad slavio je domaćin 4:3. Madriđani na trofej Lige šampiona čekaju od 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading