HAOS U PAZARU! Pogođen Nenad Lalatović! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.04.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene!

HAOS U PAZARU! Pogođen Nenad Lalatović! (VIDEO)

Foto: Starsport

Najavio je Nenad Lalatović da mu se sprema “linč” od strane navijača u Novom Pazaru, ali prvi udarac srpskom stručnjaku zadao je fudbaler domaće ekipe Mirza Delimeđac. 

On ga je, doduše nenamerno, pogodio loptom u leđa!

Kod jedne naigled izgubljenje lopte, Llalatović se nalazio van svog prostora, lopta je išla u aut a kapiten domaćih Delimeđac je pokušao da je stigne. Međutim, uspeo je samo da pogodi trenera gostujuće ekipe koji je pao na zemlju držeći se za leđa. Publika je ovo pozdravila ovacijama a fudbaleri Radničkog su pritrčali kako bi se obračunali sa kapitenom Novog Pazara. Na kraju je Lalatović ustao, raščistio gužvu i zagrlio Delimeđca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
EmaNP

30.04.2022 20:51

Lalatovic je buduci trener NP. Deo uprave se ne slaze sa tom inicijativom pa su preko "prijatelja" sa jednog divljeg portala plasirali laznu vest da je Lale vredjao Pazarce. Cilj im je bio da ga diskredituju kod publike i udalje ga od klupe Pazara. Iza cele ujdurme stoji deo uprave FK NP koji zeli da zadrzi trenera Tomislava Sivica.