VRELA UVERTIRA PRED DERBI KOLA: Trener Vojvodine digao GLAS pred duel sa Zvezdom na Karađorđu!

Autor:

Sport

29.04.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za vikend u Novom Sadu na programu je crveno-beli derbi.

VRELA UVERTIRA PRED DERBI KOLA: Trener Vojvodine digao GLAS pred duel sa Zvezdom na Karađorđu!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Vojvodine dočekaće Crvenu zvezdu u okviru 4. kola plej-ofa Superlige Srbije u nedelju od 17 časova.

Trener Lala Dragan Radojičić najavio je da će njegov tim dati sve od sebe da stigne do pozitivnog rezultata protiv prvoplasiranog tima.

- Očekuje nas utakmica sa najboljom ekipom u zemlji, sa prvakom koji dolazi kod nas sa imperativom pobede. Mnogi nisu uspeli da uzmu Zvezdi ni bod i svi znaju koliko je to teško. Mi smo u mini seriji od dva poraza, izgubili smo od ekipa sa kojima se direktno borimo za plasman u Evropu. Nismo u najboljem psihološkom momentu, ali radimo sa igračima da izađemo u što boljem izdanju i da odigramo kako treba, muški i dostojanstveno. Ne treba bežati od toga da smo u inferiornom položaju u odnosu na rivala, ali mi se nikada nećemo predavati. Bodovna razlika je ogromna između Crvene zvezde i Partizana i ostalih timova i to nije dobro, bez obzira na njihove budžete. Želim da Vojvodina bude konkurentna Crvenoj zvezdi i Partizanu. Nismo u poziciji da pretimo, ali učinićemo sve da prikažemo dobru igru i ako uspemo da dođemo i do dobrog rezultata - rekao je Radojičić.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Radojičić

Na pitanje novinara o medijskim natpisima da Partizan premira rivale Crvene zvezde, Radojičić je imao jasan odgovor.

- FK Vojvodina je FK Vojvodina i kao bivšeg igrača i sada trenera ovog kluba, te stvari me ne zanimaju. Sada prvi put čujem o premiranju, i znam da će FK Vojvodina da igra isključivo samo zbog sebe, misleći samo na sebe. Niko ne uzima lako bodove protiv Zvezde i Partizana. Od ovih timova koji se bore za Evropu, ako neko uspe u tome, to može da bude ključno. Mi smo gubili bodove od ekipa u odnosu na koje nismo bili inferiorni na terenu. Jesmo zbog toga napravili korak unazad u borbi za Evropu, ali nismo u potpunosti. Imamo dve vezane utakmice protiv Zvezde i Partizana. Rezultat je danas 0:0, imamo bod u džepu, pa ćemo da vidimo kako će se odvijati stvari na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading