Prosinečki veruje u nove igrače: ŽELIM DA ODVEDEM BOSNU NA EURO!

Autor:

Sport

04.01.2018

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki izjavio je na promociji da veruje kako njegova nova selekcija ima kvalitet da se plasira na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

RepublikaFoto: N1TV Printscreen
Prosinečki želi da napravi veliki rezultat na klupi BiH

Nekadašnji trener Crvene zvezde u Sarajevo stiže posle nekoliko odličnih godina na mestu selektora Azerbejdžana.

- Odlično se osećam, jer Bosna i Hercegovina ima odličnu reprezentaciju, mnogo potencijala i prezadovoljan sam što sam izabran za novog selektora. Nadam se da ćemo napraviti i rezultate. Daćemo sve od sebe - rekao je Prosinečki za sarajevski portal Klix. 

On je dobio glas svih 15 članova Izvršnog odbora FS BiH koji su birali novog selektora. 

- To je i najvažnija stvar, da postoji podrška saveza, od ljudi koji su čelnici u bh. fudbalu - dodao je popularni Žuti.

Hrvatski trener je izjavio da je spreman da ostvari najveći uspeh u trenerskoj karijeri, a to bi upravo bio plasman BiH na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

- Motivisan sam, jer da nisam, ne bih se ni kandidovao. Želim rezultat, a to je plasman na EURO 2020. godine. Sad i kroz Ligu nacija imamo više šansi. Svestan sam da BiH ima kvalitetnu reprezentaciju i da zbog toga moramo izboriti plasman na EP. Nadam se da ćemo to pokazati. Ima tu i mladih igrača koji dolaze tako da Bosna nema straha za dobar fudbal - rekao je novi selektor BiH. 

On dolazi na mesto selektora BiH posle Mehmeda Baždarevića, koji nije uspeo da ponovi uspeh iz 2014. i odvede "Zmajeve" i na Mundijal 2018. Nakon poslednjih kvalifikacija od reprezentacije su se oprostili Vedad Ibišević, Senad Lulić i Mensur Mujidža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading