Švajni pred odlukom: PENZIJA, ILI NASTAVAK KARIJERE?

Autor:

Sport

04.01.2018

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni nemački fudbaler i muž naše bivše teniserke Ane Ivanović od Nove godine je i zvanično slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Čikago Fajerom. On još uvek nije prelomio šta će da radi po pitanju profesionalne karijere, a nemački mediji naveli su tri moguća scenarija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Švajnštajger se ne uzbuđuje previše u vezi sa nastavkom karijere

Prva opcija je da Švajni završi karijeru i okači kopačke o klin. Bastijan (33) je za relativno kratko vreme u SAD zaradio 4,5 miliona evra, pa je jasno da mu novac ne predstavlja nikakav motiv u celoj priči, pošto je sasvim dovoljno zaradio od fudbala do sada.

Druga opcija je povratak u Evropu, čemu bi mogla da kumuje u značajnoj meri njegova supruga Ana, koja želi da se vrati iz SAD pre nego što se porodi. Stigao je i na utakmicu Partizana, pa se pojavila priča, nerealna, o dolasku u klub iz  Humske. Sigurno je to da je u odličnoj formi što je pokazao skijajući u Kitzbilu. Ipak, mediji navode da je igranje za neki od evropskih timova malo verovatan scenario.

I na kraju postoji i realna mogućnost da produži saradnju sa Čikagom, što su potvrdili i čelnici ovog kluba.

Generalni menadžer tima Nelson Rodrigez je ovo nedavno i potvrdio.

- Nadamo se da će vratiti. Bastijan je naš prioritet - jasan je Rodrigez.

Ipak, čini se da se Švajni ne uzbuđuje mnogo. Trenutno uživa u suncu sa Anom na Majorci, a sudeći po fotografijama, ne opterećuje se previše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading