PORAŽAVAJUĆE: Matić NAJGORI igrač Premijer lige!

Autor:

Sport

22.04.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojke su rekle svoje.

PORAŽAVAJUĆE: Matić NAJGORI igrač Premijer lige!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Mančester junajteda Nemanja Matić

Srpski fudbaler Nemanja Matić i njegov saigrač iz Mančester junajteda Hari Megvajer zauzimaju prva dva mesta kada su u pitanju greške koje dovode do šuta protivničkih igrača.

Crveni đavoli su toliko očajni ove sezone, pa se pored njih dvojice na ovoj neslavnoj listi nalazi i bekovski par Luk Šo i Aron Van Bisaka.

Hari Megvajer je na prvom mestu sa sedam, dok je Matić na drugom mestu sašest greša kakoje vode do protivničkog šuta na gol.

Defanzivac Arsenala Gabrijel ima isti broj grešaka kao i Srbin, ali se nalazi na trećoj poziciji jer je odigrao više utakmica od Matića.

Iza Megvajera, Matića i Gabriela, nalaze se Davinson Sančez, Adam Vebster, Luk Ejling, Tajron Mings i Džejms Tarkovski sa po 5 grešaka.

Na mestima 9 i 10, nalaze se Matićeve i Megvajerove klupske kolege - Luk Šo i Aron Van-Bisaka sa po 4 greške, s tim što je Šo lošije plasiran na ovoj listi zbog manjeg broja odigranih utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading