ABRAMOVIČ KIPTI OD BESA: Legendarni Britanac i Amerikanka kupuju ČELSI!

Autor:

Sport

21.04.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni prvak Evrope pada u ruke slavnih sportista.

ABRAMOVIČ KIPTI OD BESA: Legendarni Britanac i Amerikanka kupuju ČELSI!

Foto: Tanjug/AP

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič

Fudbalski klub Čelsi od početka ruske invazije na Ukrajinu nalazi se u žiži javnosti pošto je vlasnik Roman Abramovič, blizak Vladimiru Putinu, predsedniku Rusije odlučio da proda klub jer mu je zamrznuta u Velikoj Britaniji.

Od njegovog objavljivanja da će napustiti "plavce" počele su razne špekulacije oko toga ko će biti novi vlasnik aktuelnog šampiona Evrope, a sada su se pojavila dva imena, i to velikih sportskih zvezda.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

U pitanju su semodstruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton i jedna od najboljih teniserski svih vremena Serena Vilijams. Njih dvoje žele da ulažu u kupovina tima sa stadiona "Stamford Bridž".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Prema informacijama "Skaja", Hamilton i Vilijams nalaze se među investitorima koji nameravaju da ulože po 10.000.000 funti i podrže ponudu Martina Brotona, bivšeg predsednika Liverpula i "Britiš Ervejza".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ovaj konzorcijum podržava i Sebastijan Kou, predsednik Svetske atletike. 

Izvor blizak grupi naveo je da je dodavanje Hamiltona i Vilijams bila ozbiljna investiciona odluka zbog njihovog iskustva u izgradnji globalnih sportskih svetskih brendova, kao i zbog njihovog zalaganja u borbi za ljudska prava i inkluziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading