STANOJEVIĆ "NADUVAO" CRVENO-BELU SRBIJU: Ima vas 70%, radite šta HOĆETE!

Autor:

Sport

16.04.2022

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapaljiva konferencija za medije Aleksandra Stanojevića.

STANOJEVIĆ "NADUVAO" CRVENO-BELU SRBIJU: Ima vas 70%, radite šta HOĆETE!

Foto: FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je na konferenciji za medije posle večitog derbija.

Crveno i crno-beli odigrali su nerešeno 0:0.

- Velika zahvalnst navijačima! Pokazali smo da smo tu negde sa njima (Zvezdom)! Iako su bili drugačiji komentari uoči utakmice. Ovo je bila teška takmičarska utakmica, imali smo svoje šanse! Nažalost nismo pobedili! Idemo razočarani, ali ponosni jer su ovi momci pokazali karakter od početka do kraja!

Usledilo je pitanje da li je Partizan morao da bude ofanzivniji, kao i da li je trebalo napraviti ofanzivnije izmene.

Republika

Foto: Starsport

- Vi mi kažite šta bi ste uradili! Oni nisu stvorili niti jednu šansu! Uveli smo Markovića, igrao je Menig! Možda ne znate da imamo problem, mladi Terzić nije mogao da izdrži. Drugo, igrate koliko vam protivnik dozvoli. Imali smo stopotstonu koja rešava prvenstvo. I oni su dobra i tvrda ekipa, zadovoljan sam što smo ih neutralisali i bili konkretnija ekipa! Nije lako da dođemo i pobedimo 0:3! Hteli smo, nismo mogli. Nisam zadovoljan, ko je rekao da sam zadovoljan!?

Prvi put je bilo primereno ponašanje igrača? Kako komentarišete suđenje?

- Ponašanje je bilo primereno! Kad je bio neki problem, bilo koji derbi? Kako prvi put? Nekad smo mi malo agresivniji pored klupe, zašto pričate nešto što nije istina! Kada sam ja komentarisao bilo šta loše za suđenje! Bilo je dobro, a vi analizirajte!

Stanojevića je žestoko razbesnelo pitanje novinara, da li je prvenstvo rešeno.

 Vi znate nešto više nego ja! Mi se ne predajemo od prvog dana! Niko nije verovao, Zvezda je za pet godina izgubila jednu utakmicu! Ne damo se, ne damo se, ne damo se do kraja! Trebalo je danas da igramo na našem stadionu, ali nismo! Što se mene tiče prvenstvo nije rešeno do poslednjeg kola.

Ipak, tek na kraju je usledio završetak kakvom se niko nije nadao. Jedan od predstavnika sedme sile pitao je Stanojevića da li Partizan zaslužuje titulu, pošto nije uspeo da slavi u derbiju ove sezone i savlada Crvenu zvezdu.

- Bili smo bolji nego prošli derbi! Treći derbi zaredom igramo na njihovom stadionu. Vas 70 posto ima koji ste crveno-beli i nama je mnogo teško da se borimo sa svima vama! Vi relativizujete i kažete kako mi kukamo. Jel je Zvezda bila jedan derbi bolja od nas? Kada? Jedini derbi gde je Zvezda je bila bolja tri dana posle Sparte! Da nije možda Kup? Ili na našem stadionu? Jel smo 28 kola mi bili prvi? I ko je zaslužio?! Oni su sjajan tim, poštujem Dekija, znam da vas je mnogo, ali smo mnogo više zaslužili nego što nam je dato. Da li je bio tu penal, onde crveni karton... drugačije je kada je naš stadion pun! Mi smo zaslužili da se derbi igra na našem stadionu, gde bi sve bilo drugačije - zaključio je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading