GVARDIOLINA ŽIVOTNA LEKCIJA: Porodica je najvažnija na svetu!

Autor:

Sport

03.01.2018

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Mančester sitija David Silva propustio je dve utakmice svog kluba kako bi bio uz suprugu i prerano rođenog sina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Španac je otkrio razlog zbog kojeg nije igrao na mečevima protiv Njukalsa i Kristal Palasa. On je dobio dozvolu menadžera Pepa Gvardiole da bude uz ženu i prerano rođeno dete.

Gvardiola je na ovaj način pokazao, da iako je današnji fudbal veoma surov i sve se vrti oko para, ipak treba biti čovek. Silva se posle nekoliko dana vratio u ekipu i bio igrač utakmice u pobedi nad Votfordom (3:1).

- Veoma smo srećni što je David ponovo sa nama. On je slobodan da dođe i ode kada god poželi. On je sa nama jer uživa u klubu, a odlazi jer je porodica najvažnija stvar na svetu. Nije mi bitno hoćemo li ili ne da osvajamo ili gubimo bodove. Nikada ga neću pritiskati, on je slobodan - rekao je Gvardiola na konferenciji za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading