PLJUŠTE POJAČANJA! Stižu na Marakanu - Zvezda sve jača i jača!

Autor:

Sport

14.04.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je rešeno!

PLJUŠTE POJAČANJA! Stižu na Marakanu - Zvezda sve jača i jača!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ispred Severa "Marakane"

Još jedan veliki dan za Crvenu zvezdu, s obzirom na to da je profesionalne ugovore sa klubom potpisalo 11 talentovanih dečaka koji stasavaju u Omladinskoj školi.

Ugovore su potpisali: Andrija Stožinić (2004, desni bek, mlađi omladinci Crvena zvezda), Ivan Lainović (2005, golman, kadeti Grafičar), Uroš Ilić (2006, levi bek, mlađi kadeti Crvena zvezda), Ognjen Milošević (2006, prednji vezni, mlađi kadeti Crvena zvezda), Veljko Simović (2006, desni bek, mlađi kadeti Grafičara), Mateja Ostojić (2007, desni bek, mlađi kadeti Crvena zvezda), Vuk Roganović (2007, štoper, mlađi kadeti Crvena zvezda), Davorin Tošić (2007, napadač, mlađi kadeti Crvena zvezda), Igor Bubanja (2007, štoper, pioniri Crvena zvezda), Petar Manojlović (2007, defanzivni vezni, pioniri Crvena zvezda), Strahinja Stojković (2007, krilni napadač, pioniri Crvena zvezda).

 

 

Prvi se novim profesionalcima obratio predsednik kluba Svetozar Mijailović i čestitao im na tome, te najavio da je ovo samo prvi korak do seniorskog tima Crvene zvezde.

- Ovo je svečani događaj za sve mladiće koji potpisuju ugovore, njihove roditelje, braću, sestre, ali i svima nama iz kluba. Potpis profesionalnog ugovora je izraz dosadašnjeg rada dece koja su u našoj Omladinskoj školi pokazali kvalitet koji ih je preporučio za to. Oni moraju da budu svesni da potpisuju ugovor sa klubom koji ima izuzetno uspešnu tradiciju u afirmisanju mladih fudbalera i ovo je samo prvi korak ka uspesima koji ih čekaju. Dečaci treba da razumeju da je pred njima izuzetno težak, naporan i odgovoran rad da bi došli do cilja koji su sebi postavili, a sigurni smo da to ne bi uspeli bez podrške roditelja. Takođe, tu je i rad svih ljudi u našoj Omladinskoj školi koji su posvećeni poslu da bi deca uspela i napravila karijeru. Za sve koji danas potpisuju ugovore je važno da nastave da rade, jer igranje fudbala nije lak posao, u šta su se već uverili do sad, ali ako budu sticali znanje i pokazali posvećenost, verujem da će uspeti kao mnogi koji su prošli takav put. Takođe, tu je i lično obrazovanje, jer fudbal ima mnogo izazova. Može da pruži mnogo, ali lično obrazovanje je bitno, pogotovo kada se završi karijera. Želim im da potpišu još mnogo ugovora i imaju uspešne karijere- rekao je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading