PREVAREN! Mladen Krstajić REŠIO da PROGOVORI - dosta mu je svega!

Autor:

Sport

14.04.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se o gorućoj temi.

PREVAREN! Mladen Krstajić REŠIO da PROGOVORI - dosta mu je svega!

Foto: Tanjug/AP

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić istakao je da nije zadovoljan tretmanom koji je doživeo u Izraelu.

Krstajić je naveo da su čelnici Makabi Tel Aviva prekršili "dogovor" sa njim, odnosno da radi pod velikim pritiskom, što mu ne prija.

- Mi smo došli sa jednom idejom i sa dogovorom sa ljudima iz kluba da radimo na pola godine, da vratimo Makabi na onaj pravac koji to svi očekuju, koji zaslužuje, i mislim da smo sa našim odnosom - pričam za mene i za staf - sa našim radom, sa našim ponašanjem van terena, da smo pokazali da imamo i snagu i znanje, a i volju, da radimo u ovako velikom klubu. I sigurno da se ne osećam ugodno u ovom momentu zato što, moram biti iskren kao i uvek što sam bio, ispada da osećam da smo i dalje na probi - poručio je Krstajić, koji je dodao da je njegova budućnost neizvesna.

- Iskren da budem, ne razmišljam više o tome, ni da li će biti ovako ili onako - podvukao je Krstajić.

Podsetimo da ekipa srpskog stručnjaka, sedam kola pre kraja izraelskog šempionata, zaostaje deset bodova za liderom, Makabi Haifom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading