Silva otkrio razloge odsustva sa terena: SIN MI SE BORI ZA ŽIVOT, NE MOGU DA IGRAM...

Autor:

Sport

03.01.2018

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski fudbaler David Silva propustio je poslednja četiri od pet susreta Premijer lige za Mančester siti, iako nije bio povređen. Silva je rešio da stavi tačku na spekulacije, otkrivši da njegov naslednik ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

RepublikaFoto: twitter.com/David Silva
Silva otkrio velike porodične probleme

Iako ni klub, ni mediji nisu dugo obelodanjivali pravi razlog Silvinog odsustva iz poštovanja prema porodičnoj privatnosti fudbalera, vezista Sitija rešio je da sam napiše saopštenje u kome se detaljno objašnjava.

"Hvala svima na ljubavi i dobrim željama koje su mi upućene u poslednjih nekoliko nedelja, a naročito hvala saigračima, treneru i klubu, što su razumeli situaciju kroz koju prolazim. Želim da vam saopštim da je moj sin Mateo došao na svet mnogo pre vremena i da se iz dana u dan bori za život uz pomoć lekara", napisao je Silva na svom "Tviter" profilu.

Menadžer Pep Gvardiola poručio mu je da u svakom trenutku može da ode u Španiju i bude sa svojom porodicom, ne razmišljajući o rezultatima koje će Mančester siti ostvariti bez njega u timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading