(FOTO) I školarac bi ovo bolje napravio: ESIJEN DOBIO STATUU, VEROVATNO GA JE SADA SRAMOTA

Sport

03.01.2018

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smejali smo se statuama Kristijana Ronalda i Dijega Armanda Maradone nedavno zbog, blago rečeno, manjka umetničke vrednosti, ali kad vidite delo u čast Mikaela Esijena uhvatićete se za stomak od smeha.

RepublikaFoto: youtube.com/PLG Comps
Esijenu verovatno nije trebala ovakva počast

Najpre je na ostrvu Madeira portugalski umetnik Emanuel Santos otkrio bistu svog zemljaka Kristijana Ronalda, koja je možda samo izdaleka podsećala na fudbalera Real Madrida. Fotografija ovog dela obišla je svet i bila predmet sprdnje danima nakon objavljivanja.

Na red je došao legendarni Argentinac Dijego Armando Maradona, čija je statua u indijskoj Kalkuti takođe bila dugo u centru pažnje i to zbog krajnje nakaradnog izgleda. Bronzana statua više je podsećala na bivšeg selektora Engleske Roja Hodžsona, neku baku ili Suzan Bojl.

Međutim, hit dana, a verovatno i nedelje je statua u čast fudbalera iz Gane Mikaela Esijena, koja pre liči da su je sklopili iz Kinder jajeta, nego da je nastala klesanjem od mermera, ili nekog drugog materijala.

Pogledajte na šta liči ovo "umetničko delo". Definitivno ide uz rame sa Ronaldovom bistom na Madeiri i Maradoninom statuom u Kalkuti, a možda ih čak ostavlja u zapećku po svojoj "ingenioznosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading