Miha optimista pred gradski derbi: IMAMO VANJU NA GOLU, IZBACUJEMO JUVE NA PENALE!

Sport

03.01.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Torina Siniša Mihajlović veliki je optimista pred duel četvrtfinala Kupa Italije protiv gradskog rivala Juventusa. Razlog - Vanja Milinković-Savić stoji na golu!

RepublikaFoto: instagram.com/vanja_32
Vanja Milinković-Savić može da bude tajni adut Torina

Srpski golman mogao bi u duelu protiv Juventusa da pokaže zbog čega ga mnogi smatraju za novog Edvina van der Sara, ili Petera Šmajhela. Vanja ima priliku da pokaže sve svoje vrline u sudaru protiv aktuelnog prvaka Italije.

U njega veruje i naš trener Siniša Mihajlović, koji će mu u duelu Kupa Italije ukazati šansu i staviti ga na gol protiv "Stare dame".

Brat fudbalera Lacija Sergeja, do sada je na samo dva meča branio mrežu Torina, ali je i to bilo dovoljno da pobere velike simpatije navijača "Bikova" i stekne reputaciju vrlo sigurnog golmana.

Najpre je protiv Rome bio jedan od zaslužnijih što su izabranici Siniše Mihajlovića slavili, a sada želi novi veliki skalp, onaj Juventusov.

- Ukoliko dođemo do penala sa Juventusom, sigurno ćemo proći dalje! Zašto? Zato što imammo Vanju na golu - rekao je Miha italijanskim medijima.

Duel je na programu u sredu od 20:45, a domaćin je ekipa Juventusa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading