Partizan ostaje bez motora: JOŠ JEDAN ČLAN SERIJE A TRAŽI EVERTONA!

Sport

03.01.2018

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivni vezista Partizana već odavno se uvukao pod kožu "Grobarima" svojom srčanošću i bespoštednim zalaganjem, ali se čini ni da obostrana ljubav fudbalera i navijača neće biti dovoljno jaka veza koju ne mogu da raskinu pare iz Italije.

RepublikaFoto: youtube.com/Grobari.net
Everton na raskrsnici, Italija i Srbija dva pravca

Nakon što se pojavila informacija krajem 2017. godine da Evertona već duže vreme prati Đenova, te da su spremni da izdvoje za obeštećenje onoliko koliko traži Partizan, drugi član Serije A se javio sa ponudom.

Italijanski mediji pišu da se čelni ljudi SPAL-a ozbiljno interesuju za borbenog Brazilca i da tim iz Ferare trenutno ima pol-poziciju u pregovorima sa srpskim prvakom.

SPAL se trenutno nalazi na 17. mestu Serije A, što je odmah iznad crte, a do kraja prvenstva ga očekuje vrlo teška borba za opstanak sa Krotoneom, Đenovom, Veronom i Beneventom.

Međutim, to nije sve od interesenata za Evertona. Nedavno je levi bek Mohamed el Monir otišao u američku MLS ligu, tačnije u Orlando, a sada se pominje da bi za njim mogao i Brazilac.

Ovo je svakako manje verovatna opcija, pošto se Evertonova žena nedavno porodila i teško je očekivati da će se porodica Luiz seliti na drugi kontinent sa prinovom. Tako da ostaju samo dve opcije u igri, Italija i ostanak u Srbiji.

"Grobari" se nadaju ovoj drugoj varijanti, ali je jasno da Brazilac i klub neće propustiti priliku da unovče sjajne partije u prethodnom periodu u crno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading