GOTOVO! LIDER NOVOG PROJEKTA: Otkriveno gde će Mitrović igrati SLEDEĆE SEZONE!

Autor:

Sport

10.04.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno.

GOTOVO! LIDER NOVOG PROJEKTA: Otkriveno gde će Mitrović igrati SLEDEĆE SEZONE!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski golgeter Aleksandar Mitrović

Menadžer Fulama Marko Silva otkrio je kako je ubedio srpskog napadača Aleksandra Mitrovića da ostane u Londonu kao "lider novog projekta", a izrazio je nadu da će se on u istom svetlu prikazati i u Premijer ligi sledeće sezone.

Aleksandar je bio fenomenalan. Jasno sam mu rekao šta očekujem od njega, kakva nam je filozofija i da on može da nam bude ključni igrač. Nije me brinulo da li će da ostane posle tog razgovora, znao sam da je želeo da bude deo projekta, da stane uz mene i klub - opisao je Silva, a zatim je dodao:

 

 

Teško je pronaći igrača u Premijer ligi ili Čempionšipu, pa čak i u šest najboljh timova, koji može da postigne više od 30 golova. Ako očekujete od nekoga 30 golova na početku sezone, ne razmišljate baš normalno.

Mitar je i u dresu nacionalnog tima dokazao kakav je golgeter, što potvrđuje i strateg kluba sa stadiona "Krejven Kotidž".

- Mislim da njegova reprezentacija ne igra u Čempionšipu. Dobar igrač može da trese mreže na svakom nivou, a on je dobar igrač - podvukao je Marko Silva.

Podsećamo da je Aleksandar Mitrović postigao čak 38 golova, uz sedam asistencija u dresu lidera druge lige Engleske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading