CRNO-BELI U POLUFINALU: Partizan se ispromašivao, ali rutinski savladao Loznicu!

Autor:

Sport

06.04.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije.

CRNO-BELI U POLUFINALU: Partizan se ispromašivao, ali rutinski savladao Loznicu!

Foto: Starsport

Igrači Partizana

Partizan je na svom terenu rutinski savladao ekipu Loznice rezultatom .

Crno-beli su od starta utakmice svim silama krenuli ka golu rivala iz Prve lige Srbije. Stanojević je na teren izbacio izuzetno jak sastav.

Ređale su se šanse pred golom Loznice, Jović je u sjajnoj situaciji očajno reagovao u 3. minutu, a potom se oprobao i Rikardo, ali je izblokiran u odsudnom trenutku.

U 23. minutu Rikardo je sa leđa oboren u šesnaestercu, ali je umesto penala sudija Minaković pokazao na korner. To je razljutilo Aleksandra Stanojevića, koji je hteo da se obračuna sa arbitrima, a na kraju se sve završilo žutim kartonom za trenera crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević u raspravi sa arbitrima

Partizan je nakon toga imao prilike preko Miletića i Lazara Markovića, a do vodećeg gola stigao je u 33. minutu.

Natho je sjajno pronašao Natha, a ovaj je glavom savladao nemoćnog golmana Golovića.

Nije se ništa menjalo na terenu, crno-beli su nastavili sa žestokim atacima. Saničanin je pokušao iz velike daljine, ali je Golović bio na mestu.

Natho je u 45. minutu šutirao iz slobodnjaka pod prečku, ali je golman gostiju fantastičn odbranio. Partizan je dobio korner, iz kojeg je stigao i do drugog gola. Posle uigrane akcije Jevtović je uposlio Markovića, koji je izbegao ofsajd zamku i pogodio za sigurnih 2:0.

Imali smo spor početak drugog poluvremena i po jedan bezopasan šut na obe strane. Kako je vreme odmicalo Partizan je bio sve bolji.

U 65. minutu posle uigrane akcije iz kornera, Zdjelar je sjajno šutirao na pas Natha, ali mu je Golović još bolje zaustavio udarac. Ipak, Loznica je potom mogla da postigne autogol, jedan fudbaler je hteo da vrati loptu glavom do Golovića, ali ga je lobovao i uz dosta sreće lopta je završila u korneru.

Novu veliku šansu crno-beli propuštaju u 75. minutu, Lutovac je pogodio stativu. Dva minuta kasnije prelepa akcija domaćina, Miljković je odigrao petom za Milovanovića, ali je udarac mladog napadača bio izblokiran.

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, iako je Partizan u 90. minutu imao stopostotnu šansu, ali je Lutovac na dodavanje Baždara šutirao neprecizno iz izgledne pozicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading