SLOVENAČKI ROBIJAŠ I OMRAŽENI RUMUN: Fudbalska REVOLUCIJA - sudiće STRANE SUDIJE!

Autor:

Sport

06.04.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pada revolucionarna odluka.

SLOVENAČKI ROBIJAŠ I OMRAŽENI RUMUN: Fudbalska REVOLUCIJA - sudiće STRANE SUDIJE!

Foto: www.profimedia.rs

Slavko Vinčić

Loše deljenje pravde sudije Frana Jovića tokom susreta Osijeka i Hajduke (0:0) otvorilo je raspravu u Hrvatskoj oko uvođenja stranih arbitara za sezonu 2022/2023.

To je za TV "Nova" rekao šef hrvatskih sudija Bruno Marić.

On nije hteo da govori o imenima, ali "Indeks" piše da se spekuliše o Slovencu Slavku Vinčiću i Rumunu Ovidiju Haceganu. Vinčić ima iskustvo suđenja čak i četvrtfinala Lige šampiona, a 2020. je bio u centru skandala kada je greškom uhapšen tokom policijske akcije kod Bijeljine.

Takođe, i Hacegan je dobro zapamćen u Srbiji, pošto je bio meta kritika navijača Crvene zvezde posle loše odrađenog posla tokom meča sa Šerifom iz Tiraspolja prošlog leta, dok je nedavno doživeo i srčani udar.

Inače, hrvatski mediji pišu da su u konkurenciji i sudije iz Izraela, Mađarske i Austrije, a Marić je potvrdio da ta ideja tehnički ne može da se sprovede ove, već jedino tek od naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading