Prijović može da ide, ovo je cena

Autor:

Sport

02.01.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskuplje plaćeno pojačanje u istoriji PAOK-a verovatno će se preseliti u Englesku, o čemu pišu mediji iz Grčke i Britanije.

RepublikaFoto: twitter.com/PAOK_FC
Prijović igra odlično

Aleksandar Prijović u redove PAOK-a stigao je prošle zime iz varšavske Legije. Crno-beli iz Soluna srušili su klupski rekord plaćanjem obeštećenja od 1.900.000 evra.

Godinu dana kasnije PAOK je u poziciji da zaradi duplo više novca pošto za Aleksandra Prijovića postoji interesovanje sa Ostrva.


Pisali smo da je Lids zainteresovan za reprezentativca Srbije, a grčki mediji danas prenose da je PAOK spreman da pusti Prijovića ukoliko na "Tumbu" stigne ponuda teška 4.500.000 evra!

PAOK odredio otkupnu klauzulu u iznosu od 10.000.000 evra ali tu cifru u datom momentu niko neće platiti, bez obzira na to što bi Prijoviću na leto mogla da skoči cena zbog mogućeg učešća na Mundijalu.

Aleksandar Prijović je za nešto manje od godinu dana provedenih u PAOK-u upisao 40 nastupa i postigao 20 golova u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading