ZAKUVALO SE! KAKO JE MIHA OVO PREŽIVEO? Žestoka DRAMA u Italiji - Siniša u CENTRU PAŽNJE! (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

04.04.2022

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana i Bolonje remizirali su bez golova u okviru 31. kola Serije A, a meč je ostao u senci podrške srpskom treneru Siniši Mihajloviću.

ZAKUVALO SE! KAKO JE MIHA OVO PREŽIVEO? Žestoka DRAMA u Italiji - Siniša u CENTRU PAŽNJE! (VIDEO, FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Naime, Miha je tokom reprezentativne pauze saopštio da će po drugi put morati da se bori sa leukemijom, a priznanje mu je odao velikan iz "grada mode". Na semaforu kultnog "San Sira" osvanula je moćna podrška Srbinu.

- Napred, Siniša! Porodica roso-nera je sa tobom - poručili su iz Milana Mihajloviću.

 

 

Što se samog susreta tiče, Bolonja je odolela favorizovanom rivalu, koji je napravio veliki kiks u trci za Skudetom. Nekoliko dobrih šansi izabranici trenera Stefana Piolija propustili su u samom finišu kada su Tomori i Ibrahimović iz izglednih pozicija šutirali pored gola. Gosti su se uglavnom orijentisali na defanzivu, a najbolji pokušaj imali su sredinom prvog poluvremena, kada je udarac Beroua sa distance odbranio Manjan.

Milan je još uvek na čelu tavele italijanskog prvenstva sa 67 bodova, jednim više od drugoplasiranog Napolija, dok je Inter treći sa 63, ali i utakmicom manje. Bolonjezi su 12. sa 34 osvojena poena u dosadašnjem toku šampionata...

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading