KAKVO JE OVO NEPOŠTOVANJE? Kamerunci zadali NIZAK UDARAC Srbiji!

Autor:

Sport

02.04.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarna izjava selektora afričke reprezentacije.

KAKVO JE OVO NEPOŠTOVANJE? Kamerunci zadali NIZAK UDARAC Srbiji!

Foto: Starsport

Juče je održan žreb za Svetsko prvenstvo u Kataru. Reprezentacija Srbije će se susresti sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, u okviru grupe G.

Selektor reprezentacija Kameruna, Rigober Song, mnoge je šokirao izjavom da ne zna ni jednog jedinog srpskog igrača.

- Iskreno, ne. Sada ću imati više informacija. Radiću sada sa svojim stručnim štabom da znamo sa kime ćemo tačno igrati i napravićemo dobru pripremu - rekao je za RTS.

Istakao je da je svestan koliko je grupa teška i koliki će biti izazov izaći iz nje.

- U današnjem fudbalu nemate slabe grupe, svaka ima kvalitet da nešto učini. Nadam se da će biti veoma dobro takmičenje jer, svaka grupa koju vidite, ima dobre timove i svi žele da pobede. Sada svi imaju dobru pripremu za turnir i imaće samopouzdanje. Svako dolazi da ovde uradi nešto i volim ovo takmičenje zbog borbe - zaključio je Song.

 

 

Rigober Song je tokom svoje fudbalske karijere nastupao za fudbalske velikane kao što su, između ostalog, Liverpul, Vest Hem i Galatasaraj. Ima 137 nastupa za reprezentaciju Kameruna, a selektor je od ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading