ŠOK! Italijani ipak idu u Katar?

Autor:

Sport

30.03.2022

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su poraženi u baražu za odlazak na Mundijal u Kataru od selekcije Severne Makedonije (1:0), selekcija Italije bi ipak mogla da se nađe na SP ove godine.

ŠOK! Italijani ipak idu u Katar?

Foto: Tanjug/AP

Italijani slave osvajanje Evropskog prvenstva

Naime, kako je objavio tamošnji "Mediaset" FIFA bi mogla da kazni Fudbalski savez Irana koji se jeste plasirao na SP, ali u poslednjem meču kvalifikacija protiv Libana u Mašdadu nije dozvolio prisustvo ženama.

Na društvenim mrežama mogli su se videti snimci kako policija čak suzavcem rasteruje žene pred sam meč protiv Libana.

- Takva drastična kazna je malo verovatna i graniči sa naučnom fantastikom. Ne možemo da očekujemo da će Iranci biti izbačeni sa SP-a, ali to je poslednja šansa Italiji da ipak vidi Svetsko prvenstvo- piše "Mediaset".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zzz65

30.03.2022 19:35

Ove kvalifikacije su sprdnja...u evropi ne važi gol u gostima,u africi važi i neke ekipe se nisu kvalifikovale zbog 0:0,1:1...Poljake su pustili iako su odbili da igraju baraž sa Rusima...sad i ako ubace Italiju biće stvarno smejurija...svetski kup se igra u Kataru gde stanje ljudskih prava nije ništa bolje nego u Iranu