Ovaj SRPSKI FUDBALER nalazi se na listi 60 NAJVEĆIH FUDBALSKIH TALENATA!

Autor:

Sport

01.01.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eminentni britanski list "Gardijan" sastavio je tradicionalnu listu 60 najvećih fudbalskih talenata na svetu, što čini već duži niz niz godina u ovom prazničnom periodu. Prema odabiru lista iz Londona, jedan srpski fudbaler našao je svoje mesto na ovoj laskavoj listi.

RepublikaFoto: www.partizan.rs/MiroslavTodorović
Đerlek sa sportski direktorom Partizan Ivicom Ilijevim

U pitanju je kapiten naše mlade selekcije do 17 godina i vezista Partizana Armin Đerlek, za koga su novinari "Gardijana" izneli pregršt lepih ocena.

"Nećete ga videti kako drži loptu dugo, ili prolazi po dva, tri rivala poput istorijskih balkanskih 'desetki'. Umesto toga, on igra brzo i jednostavno, uz dobra dodavanja "iz prve" i precizne udarce. Dok ga neki vide kao novog Adema Ljajića, drugi vide poteze Edena Azara u njegovoj igri. On je u omladinskom pogonu Partizana, ali ne bi trebalo da prođe dugo pre nego što definitivno pređe u seniorski fudbal".

Pred 2015. na pomenutoj listi se našao tadašnji napadač Crvene zvezde, Luka Jović, pred 2016. Zehrudin Mehmedović, tada u Čukaričkom, sada kao 19-godišnjak u Mladosti iz Lučana, a prošle godine se na ovoj listi našlo ime Dejana Joveljića, Zvezdinog omladinca koji je u jesen 2017. postigao čak 33 gola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading