PATRIOTIZAM NA DELU: Neka ČEKA Sofija, Luka ODBIO predlog selektora i OSTAO uz reprezentativne drugove!

Autor:

Sport

29.03.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon susreta sa selekcijom Mađarske, reprezentativce Srbije večeras očekuje novo iskušenje.

PATRIOTIZAM NA DELU: Neka ČEKA Sofija, Luka ODBIO predlog selektora i OSTAO uz reprezentativne drugove!

Foto: Starsport

Luka Jović i Nemanja Radonjić

Ekipa selektora Dragana Stojkovića slavila je u Mađarkoj rezultatom 1:0, a u poslednjem susretu pred start UEFA Lige nacija, večeras sa početkom od 18 časova sastaće se u Kopenhagenu sa reprezentacijom Danske.

Srpski reprezentativci su dan pred odigravanje ovog susreta saznali lepu vest da je napadač "Orlova" Luka Jović po treći put postao otac. Njegova devojka Sofija Milošević, na svet je donela sina, a selektor je dozvolio Joviću da napusti nacionalni tim i vrati se u Madrid gde njegova porodica živi.

Republika

Foto: instagram.com/lukajovic

Sofija Milošević i Luka Jović

 

Ipak, kako se saznaje, Jović se zahvalio selektoru i odlučio je da ostane uz drugove iz nacionalnog tima i pomogne saigračima da večeras u Kopenhagenu ostvare dobar rezultat kojim bi sa puno optimizma ušli u prve mečeve Lige nacija koja startuje u junu 2022. godine.

Da podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije takmičiće se u "gupi 4, B divizije" sa selekcijama Švedske, Norveške i Slovenije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading