(FOTO) Ove fudbalske vedete su slobodne od Nove godine!

Sport

01.01.2018

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi dan 2018. godine označio je i poslednji dan po slovu ugovora za nekolicinu sjajnih fudbalera iz klubova širom Evrope. Kako stvari stoje, Arsenal više ne drži pod kontrolom dvojicu superstarova, a nije lako ni za Mančester junajted.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sančez je već jednom nogom u Sitiju

Glavni fudbaleri u čitavoj priči su "tobdžije" Aleksis Sančez i Mesut Ozil, za koje mediji u Engleskoj već mesecima unazad pričalu da će ove zime napustiti kluba sa "Emirata". To je vrlo lako moguće, posebno u slučaju čileanskog napadača, koji već odavno daje prikrivene, ali i otvorene znake nezadovoljstva što se nalazi u klubu koji već dugo nije konkurentan u trci za titulu Premijer lige.

Njih dvojica se pominju kao buduće akvizicije mančesterskih klubova, pošto bi Ozil mogao u Junajted, a Sančez u redove gradskog rivala Sitija.

Upravo je Junajted tim koji je najviše pogođen, pošto mu trojica fudbalera ostaju bez ugovorne obaveze od 01.01.2018. godine, a to su Huan Mata, Dejli Blind i Ander Erera. Nijedan od njih trojice nije beznačajan u postavci igre Žozea Murinja, pa je za očekivati da uprava kluba sa "Teatra snova" sedne za pregovarački sto sa njima i ponudi im nastavak saradnje.

Ima tu još nekolicina interesantnih igrača na fudbalskom tržištu poput Leona Gorecke, Hunfrana, ili Marija Balotelija.

Pogledajte i sami kako izgleda ovaj projektovani sastav slobodnih agenata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading